вівторок, 12 жовтня 2010 01:50

Тігіпко не радить тиснути на "Сильну Україну"

Упродовж цієї виборчої кампанії до місцевих рад на партійців "Сильної України" тиснуть певні політичні сили, сказав в ефірі "5 каналу" лідер партії Сергій Тігіпко.

— Скажу відверто, тиск сильний, бо деякі регіональні керівники поспішили взяти на себе завищені зобов'язання — набрати 70–80 відсотків голосів виборців. Через це їм тепер доводиться так чинити. Але теперішні труднощі нас тільки загартують. У політиці має бути конкуренція. Хто слабкий, той відійде. Але у нас вже є багато молодих і цікавих людей, яких нічим не залякаєш. І завдяки їм викристалізовується потужна політична сила. А регіональним діячам я радив би стримувати свій запал, бо земля кругла, і все їм повернеться рано чи пізно. Тиснути на "Сильну Україну" я нікому не раджу.

Тігіпко також повідомив, що з 12 жовтня йде у відпустку в уряді, аби присвятити весь свій час виборчій кампанії:

— Я піду у відпустку і використаю її на те, щоби розповідати про  "Сильну Україну" по всій країні. Ця кампанія є надзвичайно важливою, адже партія вперше йде на вибори. Нам потрібно зробити все, щоб люди дізналися про нашу політичну силу. Для мене партійний пріоритет першочерговий. "Сильна Україна" — це не просто якийсь проект, я життя вкладаю в нього.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко не радить тиснути на "Сильну Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі