субота, 09 жовтня 2010 17:47

На батьківщині Януковича погромили офіс Яценюка

На батьківщині Януковича погромили офіс Яценюка
У ніч на 9 жовтня в Красноармійську Донецької області скоєно напад на офіс міської організації політичної партії "Фронт Змін".

Вранці в суботу представники міської організації "Фронту Змін" виявили, що вікна приміщення, де знаходиться офіс партійної організації, розбиті, а офісне обладнання та меблі залиті зеленою і червоною фарбою, повідомляє прес-служба партії.

На місці події працюють співробітники органів внутрішніх справ.

У прес-службі відзначили, що наприкінці вересня в Красноармійській міськраді фракцію Партії регіонів покинули 11 депутатів, у тому числі глава фракції Анатолій Зінченко. Він і ще 5 депутатів міськради вступили в партію "Фронт Змін".

Згідно з соціологічним дослідженням GfK Ukraine, за останні два місяці кількість симпатиків партії "Фронт Змін" в Донецькій області зросла на 1,7% і становить зараз 8%, зазначає прес-служба.

Нагадаємо, що Донецька облорганізація партії "Сильна Україна" заявляє про відмову міськвиборчкому Маріуполя реєструвати її список кандидатів у міську раду.

З виборів також зняли ВО "Батьківщину" у Золотоніському та Чорнобаївську районах на Черкащині.

Зараз ви читаєте новину «На батьківщині Януковича погромили офіс Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі