середа, 01 грудня 2010 16:44

"Регіонал" натякнув, що "тупі" мітингувальники навіть не знають що таке вето

"Регіонал" натякнув, що "тупі" мітингувальники навіть не знають що таке вето

Протести підприємців на Майдані Незалежності фінансували через конвертаційні центри і політичну силу Юлії Тимошенко.

Про це заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи протести підприємців.

"На самому початку, коли вийшли представники малого бізнесу, ми отримували чітку інформацію - хто оплачує, скільки платиться за це стояння", - підкреслив Колесніченко.

На зустрічне питання, хто оплачував протести, регіонал сказав: "По-перше, в цьому напрямі працювали конвертаційні центри. По-друге, Блок Юлії Тимошенко, який потім спробував додати політичне забарвлення тому, що спочатку планувалося показати як волю народу".

"Я навіть здивувався, що Тимошенко на Майдані з'явилася дуже рано - не вийшло народного хвилювання. Було зрозуміло, що чим більше люди страйкували, тим більше вони розуміли, що їх використовують. При цьому я був на київських ринках, був у себе в Севастополі на ринках, розмовляв з людьми. Заходив і на Майдан. Я питав, за що вони протестують. Так от тих, хто знав, навіщо він протестує, там було не так вже і багато. Особливо мене потішило питання про вето Президента. Я поставив питання: "А що таке вето?" Лише один з десяти зміг мені виразно пояснити, що це таке", - відзначив нардеп-регіонал.

Раніше "регіонал" заявляв, що політики хочуть використовувати мітингуючих підприємців як "гарматне м'ясо".

"Якщо почнуть блокувати роботу держустанов то вони стануть гарматним м'ясом", - зазначив він.

Як відомо, 19 листопада Колесніченко заявив, що пікетників, які дестабілізують роботу державних органів, буде покарано за всією суворістю закону. На його думку, через свої дії підприємці можуть зазнати "важкого покарання".

Нагадаємо, 18 листопада Верховна Рада України прийняла Податковий Кодекс. 22 листопада на Майдані Незалежності підприємці розпочали безстроковий мітинг проти Податкового кодексу. 30 листопада президент Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати кодекс.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" натякнув, що "тупі" мітингувальники навіть не знають що таке вето». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі