четвер, 25 листопада 2010 13:04

Колесніченко каже, що Податковий кодекс нікого не порадує

Колесніченко каже, що Податковий кодекс нікого не порадує

Президент України Віктор Янукович турбується про інтереси усієї держави, а не тільки Донбасу.

Про це заявив нардеп Вадим Колесніченко, коментуючи слова опозиції про те, що участь бізнесменів зі Східної України в акціях протесту свідчить, що президент перестав бути "своїм" для жителів Донбасу.

"Президент України турбується не про окремого громадянина чи регіон, він турбується про країну, щоб у ній жилося комфортно всім. У своїй політиці він завжди підкреслював, що він - президент усієї України, а не президент Донбасу чи Західної України", - заявив Колесніченко.

Говорячи про Податковий кодекс, депутат зазначив, що він ніколи нікого не радував і не буде радувати.

"Президент - прагматичний політик, він людина, яка відповідає за майбутнє держави, включаючи майбутнє тих людей, які мітингують і доводять свої права", - зазначив Колесніченко.

"Янукович буде продовжувати вести політику в інтересах усієї держави", - переконаний він.

Раніше лідер опозиції Юлія Тимошенко називала Податковий кодекс диверсією проти України. Вона також нагадувала, що рейтинг "регіоналів" падає, натякаючи, що Янукович перестав бути своїм для Донбасу.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко каже, що Податковий кодекс нікого не порадує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі