понеділок, 27 грудня 2010 14:49

"Донецькі "бєзпрєдєльщики" можуть пересадити всіх опозиціонерів" - нардеп

"Донецькі "бєзпрєдєльщики" можуть пересадити всіх опозиціонерів" - нардеп

У БЮТ не виключають, що донецькі "бєзпрєдєльщики" можуть пересадити опозиціонерів. Про це сказав нардеп-"бютівець" Андрій Павловський в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Нині йде намагання залякати опозицію, аби ніхто не доносив людям правду. Тому з урахуванням того, що до влади прийшли донецькі "бєзпрєдєльщики", можна очікувати чого завгодно, всього. Не виключаю і найгіршого варіанту, коли лідерів опозиції пересаджають по одному. І наступна на черзі після Юрія Луценка може бути Юлія Тимошенко", - наголосив він. "Бо владі потрібен білоруський варіант керованої демократії".

За словами політика, влада хоче розчистити політичне поле від "зайвих" людей.

"Недаремно Льовочкін заявив, що до 2015 року "ми розчистимо політичне поле". Тепер зрозуміло, як це відбуватиметься. Всіх незгодних саджатимуть в тюрму і таким чином не буде конкурентів ні на президентських, ні на парламентських виборах для Партії регіонів", - додав він.

Як відомо, Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

Генпрокуратура інкримінує Луценку привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Йдеться про нарахування зайвих 40 тис. грн пенсії водієві екс-міністра. Луценко перебуває на підписці про невиїзд.

20 грудня прес-служба Генпрокуратури повідомила, що після завершення досудового слідства Луценко так і не приступив до ознайомлення з матеріалами справи. Генпрокуратура запропонувала йому негайно розпочати ознайомлення з цими матеріалами, в іншому випадку йому буде змінений запобіжний захід з підписки про невиїзд на арешт.

Зараз ви читаєте новину «"Донецькі "бєзпрєдєльщики" можуть пересадити всіх опозиціонерів" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі