понеділок, 27 грудня 2010 14:02

Азаров нагадав, що Янукович теж ходив до Генпрокуратури

Азаров нагадав, що Янукович теж ходив до Генпрокуратури

Прем'єр-міністр Микола Азаров не хоче коментувати затримання колишніх посадовців.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я не хочу коментувати дії Генпрокуратури, СБУ та МВС. Було б непогано згадати, коли до ГПУ запрошували Віктора Федоровича і не один раз. Я добре пам'ятаю, як він під камери приходив до Генпрокуратури...Окрім Бориса Колеснікова покійний Євген Кушнарьов провів певний час (у Генпрокуратурі-ред.), але я не хотів би порівнювати. Час все розставить по місцях", - зазначив прем'єр.

Він наголосив, що уряд у своїй діяльності буде спиратися на законодавство.

"Я не хочу коментувати і заглиблюватися у кримінальні справи, але є те, що інколи проходить через мене. Коли я розбирався у системі Держрезерву, я прийняв його порожнім. Жоден уряд не має права залишати свою країну без зарасів зерна, цукру, масла, м'яса...Держрезерв був у боргах, голим і жебрацьким. В ньому нічого не було", - підкреслив Азаров.

"Я зовсім не кровожерливий, мені не потрібно таким бути, але в країні має бути елементарний порядок, тому я своїм міністрам завжди своїм міністрам кажу: вони не вічні, закон є закон, ти маєш піти і спати спокійно", - резюмував керівник уряду.

Нагадаємо, що 27 грудня Печерський райсуд вирішує який запобіжний захід обрати для екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Очікується, що його буде взято під варту.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров нагадав, що Янукович теж ходив до Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі