понеділок, 27 грудня 2010 08:27

Янукович хоче, щоб Тимошенко себе захистила

Янукович хоче, щоб Тимошенко себе захистила

Рішення в кримінальній справі порушеній проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко буде прийняте в межах українського законодавства.

Про це заявив президент Віктор Янукович в інтерв'ю телеканалу 1+1, відповідаючи на запитання чи може він, як президент, гарантувати прозорість судового процесу.

"Я цьому зацікавлений більш ніж хто. Я хочу побажати Юлії Володимирівні, щоб вона знайшла можливість себе захистити", - зазначив він.

Глава держави також переконаний, що рішення у справі лідера опозиції буде ухвалено в межах законодавства

"Хай вона захистить і себе, і будь-кого з своїх підлеглих юридичним шляхом. Я впевнений, що це рішення буде прийняте тільки в межах українського законодавства", - уточнив президент.

"Там не буде і сотої відсотка політики. Я дуже в цьому зацікавлений", - підсумував Янукович

Раніше Юлія Тимошенко після одного з допитів у Генпрокуратурі заявила, що відомство змінило для неї запобіжний захід з підписки про невиїзд на арешт. Вона також звинуватила чинну владу у політичних репресіях.

У свою чергу в самій ГПУ запевнили, що процесуальний статус лідера БЮТ не змінився. У відомстві також переконують, що у цій справі немає політики.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, щоб Тимошенко себе захистила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі