субота, 25 грудня 2010 12:03

"Бютівець" не бачить різниці між Януковичем і Путіним

"Бютівець" не бачить різниці між Януковичем і Путіним

Народний депутат від фракції БЮТ Сергій Власенко вважає, що між прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним і Президентом України Віктором Януковичем немає жодних відмінностей.

Таку думку він висловив в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє ІМК.

"Прикладом цього є сьогоднішнє інтерв'ю Президента, де він каже приблизно таке, цитата не дослівна, але дуже близька до тексту, що я майже щодня зустрічаюся з Генеральним прокурором і якщо він помилку зробить у розслідуванні резонансних кримінальних справ, то він буде відповідати", - зазначив "бютівець".

"Або той же президент який розповідає, що йому відомі обставини, за яких ухвалювалися рішення щодо запобіжного заходу до Тимошенко. Він це розповідає в деталях, він розповідає це дуже поінформовано, з нюансами. Знайдіть, будь ласка, 10 відмінностей? Я не бачу жодних", - додав він.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що в Генеральній прокуратурі України, де вона перебувала в п'ятницю на допиті, їй висунули додаткове звинувачення в розтраті 960 тис грн за конвертацію "екологічних коштів", отриманих за Кіотським протоколом і які перебували на рахунку Держказначейства.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" не бачить різниці між Януковичем і Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі