четвер, 20 січня 2011 12:12

"БЮТівець" хоче вигнати з "Батьківщини" Тимошенко і Турчинова

"БЮТівець" хоче вигнати з "Батьківщини" Тимошенко і Турчинова

Київська обласна організація "Батьківщини" ініціює виключення з партії її лідерів Юлії Тимошенко і Олександра Турчинова.

Про це на прес-конференції заявив депутат Київоблради від БЮТ Олександр Великодний.

"Актив і керівники київської обласної організації "Батьківщини", районних та міських організацій "Батьківщини" у Київській області ініціюють групу з підготовки та скликання позачергового з'їзду партії для очищення партійних рядів від корумпованих лідерів", - підкреслив депутат.

Зокрема, за його словами активісти вимагають виключити зі складу "Батьківщини" її беззмінного лідера Юлію Тимошенко, а також екс-першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

Також вигнати з партії вимагають і Костянтина Бондарева.

На думку Великодного, депутатам, пов'язаних з корупційним скандалом, немає місця в "Батьківщині".

Нагадаємо, Юлія Тимошенко обвинувачується Генпрокуратурою в нецільовому використанням коштів її урядом, виручених від продажу квот на викиди парникових газів в рамках Кіотського протоколу. Сама екс-прем'єр заперечує пред'явлені звинувачення. Днями лідер "Батьківщини" звернулася до Генпрокуратури з клопотанням про закриття кримінальної справи проти неї.

Левый берег

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівець" хоче вигнати з "Батьківщини" Тимошенко і Турчинова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі