неділя, 08 березня 2009 20:24

"Альфа" штурмуватиме Кабмін?

В разі, якщо СБУ не отримає матеріали про розмитнення газу Росукренерго і переведення його з транзитного в інший статус, спецпідрозділ "Альфа" може з"явитися в уряді.

Про це заявив заступник голови СБУ Валерій Хорошковський в інтерв"ю каналу Інтер.

При цьому Хорошковський повідомив, що частина документів по газу знаходиться у віце-прем"єра Олександра Турчинова.

Зокрема, на питання про те, у кого можуть знаходитися  документи необхідні для слідства у справі "Нафтогаза", Хорошковський сказав:

"У нас є офіційна відповідь "Нафтогаза" про те, що низка документів знаходиться у пана Турчинова. Ми туди направили запит про те, що нам необхідно одержати ці документи. На сьогоднішній момент відповіді нам не дали і ми їх не отримали, - сказав Хорошковський і додав - Я хочу сказати, що якщо ми не одержимо ці документи, то нехай не дивуються, що "Альфа" з"явиться й у Кабінеті міністрів".

Нагадаємо, у середу, 4 березня, люди в масках і камуфляжах проникли в будівлю "Нафтогазу" - провідного підприємства ПЕК країни.

Напередодні СБУ порушила кримінальну справу за фактом заволодіння за попередньою змовою групою посадових осіб "Нафтогазу" 6,3 млрд кубометрів транзитного газу на суму понад 7,4 млрд грн.

За матеріалами: Gazeta.ua, Інтер, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Альфа" штурмуватиме Кабмін?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі