пʼятниця, 27 липня 2012 02:45

П'яний українець влаштував бійку в п'ятизірковому готелі в Мілані

П'яний українець влаштував бійку в п'ятизірковому готелі в Мілані

"Ось він, величезний, світловолосий. У клітці на цокольному поверсі суду. Йде єдине відкрите засідання по справі, яка пахне інтригою, шпигунами, холодною війною і горілкою. Хто він насправді, цей гігант, який в три ранку, п'яний в хлам, влаштував дебош в холі Starhotel Grand Rosa, п'ятизіркового готелю на площі Фонтану в Мілані? Його звуть Аміт Труст, йому 41 рік, як він заявив поліцейським, коли його все ж таки вдалося скрутити? Або ж цей здоровань, який намагається впоратися зі сном і наслідками п'янки , - Олександр Філіпчук, якому лише 34 роки, про що свідчить запис у дипломатичному паспорті, принесеному співробітником українського консульства? Все почалося невідомо коли, і коли закінчиться, ніхто не знає ", - пише видання.

"Достовірно відомо лише те, що в 3:35 ранку в неділю консьєрж готелю викликав наряд поліції. Агенти спробували втихомирити чоловіка і зрозуміти, хто він." Це не наш постоялець ", - заявили співробітники готелю, хоча в кишені у дебошира виявився електронний ключ від двомісного номера. Одного з поліцейських блондин звалив на підлогу, іншому заподіяв каліцтва, завдавши удар головою в обличчя. Лише після прибуття підкріплення бешкетника вдалося знерухомити. Суддя Еудженіо Фуско віддав наказ про арешт за опір поліції і нанесення фізичної шкоди. Історія повинна була б на цьому закінчитися ", - пише автор статті.

"Але в шостій вечора в комісаріат поліції прибув чиновник з українського посольства і приніс дипломатичний паспорт на ім'я Олександра Філіпчука. У понеділок вранці в зал суду приїхали представник консульства Україна і два адвоката з портфелями грошей, щоб компенсувати збиток, нанесений поліцейським. На допиті гігант заявив , що його звуть Філіпчук, що він дипломат, що знаходився в Мілані проїздом. Хотілося б зрозуміти, що має на увазі дипломат Філіпчук, кажучи, що він знаходиться в Мілані "проїздом". Судді гігант сказав, що взагалі нічого не пам'ятає про те, що сталося . Після винесення вироку Філіпчук зник. Без відповіді залишилися численні запитання. Чи той це Олександр Філіпчук, який 4 роки тому представляв у Генуї на конференції по мінах МЗС Україні? І, беручи до уваги, що в той час в Києві командувала Тимошенко, яка зараз знаходиться у в'язниці, в яких стосунках Філіпчук перебуває з нинішнім урядом? І чому вчора світловолосий гігант мав такий переляканий вигляд? " - Задається питаннями автор статті.

Газета Corriere della Sera, в свою чергу, повідомляє, що Труст знаходився в готелі разом з дружиною, яка перебувала в номері і спала. А сам він був з двома красунями. Агенти під прикриттям? Небезпечні зв'язки? Але вони були не одні. Було ще два типи. Росіяни, здається. Вони привели Трустева під руки в готель і випарувалися. І тоді портьє викликав поліцію ", - пише видання.

"В українському консульстві кажуть, що не знають, про кого йде мова. Ймовірно, він діяв за власною ініціативою. Але на кого він працює? На нинішній уряд? На Тимошенко? У консульстві кажуть, що Філіпчук, ймовірно, є родичем колишнього міністра навколишнього середовища. У понеділок дружина Анна хотіла представити в поліцію заяву про зникнення чоловіка: вона була в тому ж готелі, де бешкетував її чоловік, але їй вдалося залишитися непоміченою. Хто бреше, хто розігрує спектакль? Хто були ці росіяни? Але чи були вони росіянами ? Таємні агенти, які стежили за ним? І куди подівся цей Труст / Філіпчук? " - Запитує автор статті Андреа Галлі.

Зараз ви читаєте новину «П'яний українець влаштував бійку в п'ятизірковому готелі в Мілані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі