середа, 31 січня 2024 22:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путіна чекають сюрпризи" - американці дали прогноз для України на полі бою

"Путіна чекають сюрпризи" - американці дали прогноз для України на полі бою
Україна досягне успіху цього року, сказала Вікторія Нуланд. Фото: Getty Images

У 2024 році Україну чекає успіх, а президента Російської Федерації Володимира Путіна - "сюрпризи".

Про це заявила заступниця державного секретаря Сполучених Штатів Америки Вікторія Нуланд на брифінгу у Києві, повідомив "Інтерфакс-Україна".

"Я маю сказати, що сьогодні ввечері я покидаю Київ більш натхненною єдністю і рішучістю щодо 2024 року і його абсолютної стратегічної важливості для України", - сказала американський посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО зробив важливу заяву щодо України

Україна зміцнює свою оборону, заявила Нуланд.

"Путіна чекають "приємні" сюрпризи на полі бою. Україна досягне дуже сильного успіху цього року", - сказала заступниця держсекретаря США.

У середу Вікторія Нуланд зустрілася із українськими урядовцями, щоб обговорити подальший шлях у 2024 році. Повідомила про військову допомогу - передачу керованих високоточних авіабомб малого діаметра.

Цього тижня міністр оборони США Ллойд Остін і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг обговорили допомогу Україні. Під час зустрічі йшлося про критичність швидкого збільшення оборонного виробництва.

Зараз ви читаєте новину «"Путіна чекають сюрпризи" - американці дали прогноз для України на полі бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі