пʼятниця, 21 жовтня 2022 10:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін у розпачі: Росія вивчає домовленості з Північною Кореєю

Путін у розпачі: Росія вивчає домовленості з Північною Кореєю
Росія вже звернулася за допомогою до Ірану з проханням надати товари, які вона не може особисто виготовляти або купувати. Фото: eastnews.ua

Через розпач у війні проти України Російська Федерація почала вивчати домовленості з КНДР, аби знайти джерело ключових ресурсів.

Водночас Росія й надалі є небезпечним противником, заявив на брифінгу 20 жовтня речник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Нед Прайс.

"Росіяни вже звернулися за допомогою до Ірану з проханням надати товари, які країна не може сама виготовляти чи купувати. Це є відображенням експортного контролю, санкцій та інших економічних заходів, які ми запровадили щодо РФ", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ визнали шкоду, завдану Путіним російській економіці

Через неможливість виробляти ключові ресурси, Кремль на чолі з російським диктатором Володимиром Путіним звернувся за допомогою до Ірану й вивчає домовленості з Північною Кореєю.

У Російської Федерації виникли проблеми з виробництвом та ремонтом танків, літаків, підводних човнів та іншої техніки. Міжнародні санкції позбавили російський військово-промисловий комплекс можливості виробляти та обслуговувати критично важливе для операцій в Україні озброєння. У РФ також закінчується мікроелектроніка, що має вирішальне значення для її ВПК.

Повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну відкинуло російську економіку на чотири роки. Економіка Російської Федерації катастрофічно страждає через повномасштабну війну в Україні, але російський диктатор Володимир Путін намагається приховати реальну ситуацію.

Тиск підштовхує Путіна до нестійких, радикальних фіскальних і монетарних інтервенцій. Кремлівські фінанси перебувають у набагато важчому становищі, ніж заведено вважати. Економіка РФ скалічена санкціями.

Зараз ви читаєте новину «Путін у розпачі: Росія вивчає домовленості з Північною Кореєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі