понеділок, 05 лютого 2024 09:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін не зупиниться на Україні - Зеленський

Путін не зупиниться на Україні - Зеленський
Президент визнав, що ніколи не думав здаватися за ці два роки повномасштабної війни. Фото: president.gov.ua

Україна не може дозволити Російській Федерації виграти повномасштабну війну, хоча український народ хоче миру і стомився воювати. Ніхто не думає про те, щоб здатися та перестати боротися.

В інтерв'ю італійському телеканалу RaiTV президент Володимир Зеленський іще раз наголосив, що РФ не збирається зупинятися.

"Росія не зупиниться - це вже потрібно усвідомлювати. Війна може прийти і до вас, тому що ми маємо справу з диктатором Володимиром Путіним. А коли війна приходить, ніхто не готовий. Європейські армії не готові. Це буде шок. Де гарантія, що НАТО оперативно відреагує? Хто її має? Ніхто", - пояснив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав, скільки територій зараз перебуває в окупації

Президент визнав, що ніколи не думав здаватися за ці два роки повномасштабної війни. Зеленський відповів також на запитання про нібито втому інших держав від України.

"Україна сьогодні інша, ближча до Європи. Україна має сильнішу армію, оснащена західними засобами. Ми більш досвідчені. Іноді ми трохи втомлені. Іноді, можливо, зарозумілі. Але ми не можемо дати Росії можливість перемогти", - додав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський озвучив чисельність української армії. Зокрема йдеться про 880 тисяч осіб. В інтерв'ю німецькому телеканалу ARD він назвав її мільйонною.

Зараз ви читаєте новину «Путін не зупиниться на Україні - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі