четвер, 11 вересня 2014 08:50

Путін повинен боятися "Майдану" великоруської чорної сотні - польський дисидент

Путін повинен боятися "Майдану" великоруської чорної сотні - польський дисидент
Фото: nikvesti.com

Путін спирається на своїх людей і закоренілу психологію, пануючу в російському суспільстві, яке сприймає розпад СРСР як свою поразку.

Про це польський дисидент і політв'язень, головний редактор польської Gazeta wyborcza Адам Міхник розповів в інтерв'ю "Укрінформ".

На думку Міхніка, Путін став заручником власної демагогії.

"Він випустив джина з пляшки. Якщо він раніше боявся київського Майдану на Красній площі в Москві, то зараз повинен боятися "Майдану" великоруської чорної сотні проти себе. Україні пред'являли "Правий сектор", який був у меншості на Майдані, в той час як в Москві, в російській Думі їх "правий сектор" значно гірше всіх українських "секторів" разом узятих. Йдеться про Жириновського і всієї пропагандистській машині", - заявив Міхник.

"Путін спирається на своїх людей і закоренілу психологію, пануючу в російському суспільстві, яке сприймає розпад СРСР як свою поразку. Для литовців чи поляків це стало визволенням, а для росіян, як це окреслив Путін, є найбільшою геополітичною катастрофою XX століття. І він говорив про це щиро, він справді так вважає ", - зазначив польський дисидент.

Зараз ви читаєте новину «Путін повинен боятися "Майдану" великоруської чорної сотні - польський дисидент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі