четвер, 01 травня 2014 20:43

Путін буде дестабілізовувати ситуацію в Україні ще два роки – Небоженко

Путін буде дестабілізовувати ситуацію в Україні ще два роки – Небоженко
фото:sarov-realty.ru

Російські військові не вторгатимуться на територію України. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Віктор Небоженко.

"Путін не буде вторгатися в Україну. Проте російські диверсанти не відійдуть. Вони будуть тут ще два роки. Російський президент всіляко намагатиметься дестабілізувати ситуацію в Україні", - розповів він.

Небоженко зазначив, що Україна має перекрити кордон.

"Щоб стабілізувати ситуацію на Сході ми маємо перекрити кордон від диверсійних груп. Після цього відділятимемо протестувальників від екстремістів. Тому що з протестувальниками варто говорити. Це люди, яким набридло донецьке життя. Вони втомились, що двадцять років в країні не вирішували серйозних соціально-економічних проблем", - розповів політолог.

Експерт впевнений, що референдум на Сході не заспокоїть сепаратистів.

"Не вірю, що референдум заспокоїть сепаратистську діяльність. Може йти мова про загальнонаціональний референдум у підтвердження цілісності України. Але які результати отримаємо на Донеччині та Луганщині, якщо там диверсанти і бандити захопили владу?", - зауважив він.

Путін не влаштовуватиме особливих провокацій та збройних наступів на травневі свята.

"Задача Путіна — приватизувати свято перемоги Великої вітчизняної війни на користь Кремля. Цьому будуть присвячені його виступи у Росії та Севастополі. Це неприємне видовище. Путіну не вдасться зірвати президентські вибори в Україні. Це не можливо зробити, оскільки у них зацікавлені всі — від мерів міст до олігархів. Йому залишається робити вигляд, що він суддя і головний спостерігач від ОБСЄ та Кремля одночасно. Говоритиме, що йому не сподобались результати. Але його думка не має нас цікавити, адже Путін наш ворог. Вся країна має повернутися спиною до Путіна, а не слухати його міркування", - додав Небоженко.

Зараз ви читаєте новину «Путін буде дестабілізовувати ситуацію в Україні ще два роки – Небоженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі