пʼятниця, 25 вересня 2009 12:17

Пукача добре охороняють, але можуть і вбити - Піскун

Пукача добре охороняють, але можуть і вбити - Піскун

Колишній генпрокурор Святослав Піскун заявляє, що екс-генерала Олексія Пукача можуть вбити.

Про це він сказав в інтерв"ю "Фокусу".

Відповідаючи на питання, по кому з політиків напередодні виборів можуть ударити свідчення Пукача, Піскун сказав: "Свідчення можуть бути дани на кого завгодно. Пукач у такому положенні, що йому потрібно затягнути розслідування справи. Йому загрожує довічне ув"язнення, в одиночці. Звичайно, він торгується (а всі торгуються, роки у в"язниці - страшна річ!). Але я не допускаю змови між ним і слідством, як іноді передбачається. Не думаю, що нахабно підуть і вчитимуть Пукача, що потрібно говорити.

"Звичайно, якщо слідство дійсне давно знало, де Пукач, як заявив Голомша (замгенпрокурора - ред.), і лише зараз, під вибори, взяло його, це змахує на політичне замовлення. Я сподіваюся, проте, що Голомша пожартував, - може, він просто розраховує на нагороду від президента. Але навіть якщо когось з політиків хочуть прив"язати до цієї справи, то ніякого суду все одно не буде до виборів", - відзначив екс-генпрокурор".

Піскун пояснив хід своїх думок: "Тому що часу вже немає. Справа складає декілька десятків томів. Щоб ознайомитися з нею, потрібно як мінімум півроку!".

Відповідаючи на питання, чи ризикує чимось Пукач, Піскун сказав: "Звичайно. Він ризикує бути вбитим".
В той же час Піскун не сумнівається, що Пукача добре охороняють. "Я думаю, добре. Але у нас у в"язницях може відбутися все що завгодно. Справу міліціонерів-"перевертнів" пам"ятаєте? Ми заарештували 10 чоловік, і раптом ці перевертні у в"язниці один за іншим почали вмирати. Я був в шоці!", - сказав він.

Фокус

Зараз ви читаєте новину «Пукача добре охороняють, але можуть і вбити - Піскун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі