вівторок, 11 грудня 2012 12:48

Прокуратура: Підстави для затримання Авакова відсутні

Прокуратура: Підстави для затримання Авакова відсутні
Арсен Аваков Фото: tsn.ua

Підстави для затримання екс-глави Харківської облдержадміністрації Арсена Авакова на даний момент відсутні.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

"У понеділок набуло чинності рішення Червонозаводського суду Харкова, яким у зв'язку з обранням народним депутатом Арсена Борисовича Авакова, скасовано обраний попередній запобіжний захід у вигляді взяття під варту та дозвіл на його затримання. Таким чином підстава для його затримання відсутня", - пояснили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Аваков повертається в Україну

Як повідомлялося, сьогодні о 13:25 Асен Аваков повертається в Україну. 31 січня 2012 року Аваков був притягнутий як обвинувачений у кримінальній справі, порушеній за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) у зв'язку з незаконним відчуженням і зміною цільового призначення 55 га землі біля с.Пісочин (Харківський р-н Харківської обл.). Також був оголошений в міжнародний розшук і за поданням слідчого прокуратури Харківської області Червонозаводським районним судом Харкова йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Аваков перебував в Італії.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура: Підстави для затримання Авакова відсутні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі