пʼятниця, 09 листопада 2012 12:09

Добкін каже, що без Авакова вибори в Харкові пройшли куди краще

Добкін каже, що без Авакова вибори в Харкові пройшли куди краще
Фото: sostav.ua

У Харківській області підрахунок голосів пройшов мирно і без значних акцій протесту, на відміну від інших регіонів і столиці.

Про це заявив губернатор Харківської області Михайло Добкін в інтерв'ю УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі, хто дивилися інтернет-трансляцію, розуміють, що переможцем на 223 окрузі став Левченко

"У нас не було боротьби, коли кандидати, як кажуть, ідуть пліч опліч і тільки фотофініш може визначити, хто перший прийшов. У нас однозначно явними фаворитами були представники провладної партії і, як прогнозували фахівці і соціологи, вони здобули впевнену перемогу", - заявив Добкін.

За його словами, "були спроби внести деяку смуту, спираючись на екзит-поли, але по тим екзит-полам, що робили ми, ми не бачили побоювання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога: Перевибори на проблемних округах – це єдиний здоровий компроміс

"Тому у нас сталося все абсолютно спокійно. А через те, що головний провокатор (мається на увазі опальний екс-губернатор Аваков, який був змушений тікати до Італії, - gazeta.ua), який дуже часто дестабілізував ситуацію в Харкові і області, сьогодні не може цього робити з певних причин , комісії швидко закінчили підрахунок, немає ніяких скарг. За великим рахунком, і скаржитися нема на що. Усі міжнародні спостерігачі, які знаходилися в Харкові, визнали, що виборча кампанія була організована і проведена на європейському рівні", - заявив Губернатор Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «Добкін каже, що без Авакова вибори в Харкові пройшли куди краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі