вівторок, 02 листопада 2010 13:58

Продуктові набори допомогли підприємцю стати мером Полтави

Продуктові набори допомогли підприємцю стати мером Полтави
Поки в Полтавській міської виборчої комісії продовжують обробляти результати голосування партії називають підсумки паралельного підрахунку.

За даними Партії регіонів і партії "Совість України" на виборах мера Полтави лідирує підприємець Олександр Мамай, лідер громадської організації "Наш дім - Полтава".

"За попередніми підрахунками за нього проголосувало 61-62% полтавців", - говорить довірена особа кандидата Юрій Ісаєв. - "Більшість місць у міськраді теж займуть представники "Совісті України"- 37 з 50-ти".

Поки що чинний мер Полтави Андрій Матковський навряд чи зможе наздогнати свого опонента. Відрив занадто великий - 60% проти 14%. У його штабі затишшя, мабуть, чекають офіційних результатів 5 листопада.

Трійку лідерів замкнув колишній губернатор області Валерій Асадчев - 10%. Перед виборами він змінив київську прописку на полтавську, і не збирається залишати улюблене місто. Але працювати в одній команді з новим мером він відмовляється, адже на його думку "люди голосували за гречку, яку роздавав Мамай, а не за нові дороги та будівлі в Полтаві".

А от мер Кременчука регіонал Микола Глухов вже визнав перемогу свого опонента і навіть привітав лідера мерської гонки - Олега Бабаєва кандидата від БЮТ і почесного президента ФК "Ворскла". За попередніми даними за нього проголосувало майже 50% виборців.

1 листопада у Кременчуці біля мерії відбувся концерт, після якого на сцену вийшов Олег Бабаєв. Він подякував виборцям за те, що вибрали його і його команду. Бабаєв пообіцяв жителям міста нові школи, нові дитячі садки, чисті вулиці, хороші дороги, світло в під'їздах.

Після виступу нардепа відбулося світло-проекційне шоу, присвячене святу Хеллоуіна.

Ось як голосували полтавчани за депутатів до обласної ради: лідирує Партія регіонів (24,12%), друге місце у БЮТ - 15,46%, проти всіх проголосувало 11% виборців, а 7, 39% віддали перевагу "Фронту змін".

"Комсомольская правда" в Украине, telegraf.in.ua

Зараз ви читаєте новину «Продуктові набори допомогли підприємцю стати мером Полтави ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі