вівторок, 02 листопада 2010 13:21

Переобраний мер Львова дасть роботу своїм конкурентам

Переобраний мер Львова дасть роботу своїм конкурентам

Чинний мер Львова Андрій Садовий, якого за попередніми результатами виборів обрали на повторний строк головою міської ради, береться до роботи.

Він почав налагоджувати відносини з міськими депутатами та має намір запропонувати крісло секретаря ради комусь із представників "Свободи".

Про це Садовий сказав журналістам на своїй першій прес-конференції після місцевих виборів.

"Я маю велику повагу до вибору львів'ян. Вдячний всім тим, хто на цих виборах віддав свої голоси за мою кандидатуру. Зараз мусимо братися за роботу. Проведемо реформи у медицині, комунальній сфері. Зробити багато для соціального захисту та для підтримки львівського товаровиробника", - каже міський голова.

Львівський мер наголосив, що співпрацюватиме з усіма фракціями, які пройшли до міської ради. А кандидатам, які балотувалися на мерське крісло пропонуватиме роботу.

"Придивлюся до тих людей, які хотіли посісти крісло очільника міста. Ще раз перегляну цей список. Можливо декого запрошу на роботу. Серед цих людей є багато креативних і готових до співпраці. Щодо посади секретаря, це все відбуватиметься максимально публічно. Звичайно, робитиму пропозиції фракції "Свободи", - зауважив він.

Наразі Андрія Садового із перемогою на виборах привітав тільки найближчий конкурент Петро Писарчук. Він зайняв другу позицію.

"Писарчук привітав мене публічно через ЗМІ, мені це дуже приємно, я поважаю такий його крок. Ніхто більше мені із конкурентів не дзвонив, - зауважив Андрій Іванович. - Обмінялися взаємними привітаннями із Олегом Тягнибоком та депутатами із "Фронту змін". На передвиборчу компанію витратив приблизно 120 тисяч гривень. Принаймні, ці гроші поклав на рахунок. Не знаю, скільки саме з них пішло на вибори. Підрахуємо все, сума буде оголошена".

Нагадаємо, що за результатами виборів ВО "Свобода" набрала достатню кількість мандатів до місцевого органу влади, щоб висловити вотум недовіри Садовому.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Переобраний мер Львова дасть роботу своїм конкурентам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі