пʼятниця, 13 грудня 2013 13:36

"Припиніть істерику про синю орду на Антимайдані" - Луценко

"Припиніть істерику про синю орду на Антимайдані" - Луценко
Фото: itnews.com.ua

Екс-глава МВС, лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко закликає "припинити істерику про синю орду на Антимайдані". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Луценко зазначив, що більшість учасників мітингу "регіоналів" - це будуть прості і миролюбні бюджетники і студенти. Він запрошує їх відвідати концерт "Океану Ельзи".

При цьому Луценко не виключає, що "упирі з АП" можуть організувати провокацію серед людей.. "Велкам в Гаазький трибунал, янучески", - написав він.

Луценко наголосив, що завдання опозиції - "максимальна масовість і дисципліна в межах нашої акції". "Всі загони самооборони Майдану знають своє завдання. На будь-яку спробу кровопролиття реагуємо походом в Межигірське лігво", - сказав він.

Екс-глава МВС також зазначив, що "вибір Януковича і Ко - простий як двері: або переговори про відхід від влади через створення технічного уряду і дострокові вибори, або вихід з речами на мороз".

Як повідомлялося, в неділю на 12.00 на Майдані Незалежності призначено чергове народне віче. В опозиції побоюються, що влада готує широкомасштабну провокацію в центрі Києва на суботу і неділю.

Зараз ви читаєте новину «"Припиніть істерику про синю орду на Антимайдані" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі