понеділок, 31 серпня 2009 20:23

ПР сподівається на 400 голосів за підвищення зарплат і пенсій

ПР сподівається на 400 голосів за підвищення зарплат і пенсій

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що завтра, 1 вересня, "парламент конструктивно відпрацює".

Про це він заявив сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу", коментуючи можливе прийняття закону про підвищення соцстандартів.

"Кожна з політичних сил у парламенті, незалежно від кольорів, обіцяла людям змінити життя на краще, тобто підвищити зарплати, пенсії, підвищити соцзахищеність", - розповів депутат.

Чечетов думає, що "всі вже вирішили, що потрібно зробити подарунок людям і проголосувати за підвищення соцстандартів, і закрити цю тему".

Нардеп також відзначив, що його політична сила сподівається отримати 400 голосів за підвищення соцстандартів.

"Проте, якщо до ранку комусь щось насниться і хтось зійде зі стежки конструктиву, спробує просто поговорити і не вийти на позитивне прийняття рішення, то цим і закінчиться робота сесії", - підкреслив Чечетов.

У свою чергу депутат від БЮТ Андрій Шкіль не дав стверджувальної відповіді, чи голосуватиме його блок за цей законопроект.

"Розглядати ми не проти, тому що парламент не лише дає закони, а ще й обговорює їх. Ніхто не виступає за зменшення соціальних стандартів. Дай Боже нам витримати ті стандарти, які є, враховуючи інфляційні процеси", - сказав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «ПР сподівається на 400 голосів за підвищення зарплат і пенсій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі