пʼятниця, 28 серпня 2009 10:19

БЮТ не голосуватиме за підвищення соцстандартів

БЮТ не голосуватиме за підвищення соцстандартів

БЮТ не голосуватиме за підвищення соцстандартів. Ми пояснюватиме людям, що це чистий популізм, направлений тільки на те, щоб завоювати голоси виборців. Про це повідомив народний депутат від БЮТ Володимир Бондаренко.

"Ініціатива Януковича щодо підвищення мінімальних соцстандартів звичайна піар-кампанія. Якщо подивитися на антикризову політику європейських держав, то жодне з них не додало ні єдиного цента на соціальні програми. Законопроект регіонала Папієва - це усвідомлена провокація і гра на почуттях виборців, хоча свого часу саме Папієв і Янукович, коли були при владі, знизили мінімальну зарплату при нормально працюючій економіці", - відзначив політик.

На уточнююче питання, чи не трапиться так, що 1 вересня сесія почнеться з блокування трибуни через таку позицію БЮТ, нардеп відповів: "Такий варіант абсолютно не виключається, оскільки сьогодні свідомо не дають почати бюджетний процес, для того, щоб потім критикувати уряд. Все це гра на популістських нотках", повідомляє ІМК.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не голосуватиме за підвищення соцстандартів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі