вівторок, 25 серпня 2009 14:39

"Тимошенко чудово розуміє, що не стане Президентом" - Лавринович

"Тимошенко чудово розуміє, що не стане Президентом" -  Лавринович

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Лавринович вважає, що після виборів Президента України в парламенті буде створено коаліцію між БЮТ і ПР або ж призначені позачергові вибори Ради.

"Існує два варіанти. Перший: або буде знайдено порозуміння між Партією регіонів і Блоком Юлії Тимошенко вже в новому форматі, створено стабільну парламентську більшість, і буде працювати стабільний уряд. Або другий - найбільш ймовірний варіант: у зв"язку з тим, що коаліції в парламенті не існує, будуть нові парламентські вибори і новий склад Верховної Ради ", - сказав Лавринович в інтерв"ю інтернет-виданню Главред.

Водночас, він розцінив заяву прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, про те, що у випадку перемоги на виборах Президента, вона не буде розпускати парламент, як свідчення невпевненості у своїй перемозі.

"Її заява - очевидно, це явно пропагандистський крок. Тому що вона чудово розуміє, що не переможе ... Більше того, Конституція не вимагає від неї складання повноважень у разі обрання нового Президента. І її заява - це сигнал, що хай буде новий Президент, але вона все одно хоче залишитися прем"єр-міністром ", - зазначив він.

Говорячи про роботу парламенту до виборів Президента, Лавринович висловив надію на те, що Кабінет міністрів вживе заходів для дотримання законодавства про забезпечення соціальних стандартів, і його фракції - ПР - не доведеться відновлювати блокування роботи Ради для захисту прав населення.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко чудово розуміє, що не стане Президентом" - Лавринович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі