неділя, 14 травня 2017 15:40

Порошенко дав доручення зайнятися громадянством Саакашвілі

Порошенко дав доручення зайнятися громадянством Саакашвілі
Президент Петро Порошенко дав своїм підлеглим доручення зайнятися питанням його громадянства Міхеіла Саакашвілі. Фото: pravda.if.ua

Президент Петро Порошенко дав своїм підлеглим доручення зайнятися питанням його громадянства Міхеіла Саакашвілі.

Таку думку висловивсам екс-глава Одеської обласної держаної адміністрації, передає ZIK.

"Приблизно тиждень тому Президент України Петро Порошенко зібрав наближених до себе людей, зокрема Кононенка, Грановського та Луценка, щоб обговорити певні кроки проти мене. Я точно знаю, що зараз готується дуже велика кампанія для моєї дискредитації, але мені не звикати до цього і цим не залякати", - заявив Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі звинуватили у використанні людей у формі АТО для тиску на суд

Він також додав, що судова справа планується в Дніпровському суді Києва, де для цього вже готується суддя. Після цього судового процесу, влада може вирішити, що Порошенко зобов'язаний скасувати своє рішення про надання Саакашвііл громадянства України.

"У мене немає іншого громадянства, крім українського, і запевнив, що розголос навколо подвійного громадянства виник лише для того, щоб вигнати з країни незручних для влади людей", - зазначив політик.

21 березня Львівська обласна прокуратура вже обіцяла висунути міському голові Львова та лідеру партії "Самопоміч" Андрію Садовому підозру.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко дав доручення зайнятися громадянством Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі