пʼятниця, 29 жовтня 2021 15:08

Політолог розповів, що головний митник купив підприємство за сотні мільйонів

Політолог розповів, що головний митник купив підприємство за сотні мільйонів
Глава митниці Павло Рябікін. Фото: facebook.com/rjabikin.pavel

Голова митниці придбав підприємство у російського бізнесмена.

Про придбання на своїй сторінці у Facebook розповів політичний експерт Кирило Молчанов.

"Напередодні кадрових ротацій в уряді один не останній чиновник в країні, як то кажуть, потрапив у "зашквар". Глава митниці Павло Рябікін став кінцевим бенефіціаром, вважай власником ТОВ "РЕКРЕАЦІЙНО-ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР "ЗЕЛЕНЬ ПОРТ", що під Києвом на Жуковому острові", - пише він.

У продовженні посту політолог обурений тим, звідки у чиновника гроші на таке придбання і чи не порушує він норми моралі, ведучи бізнес із представниками країни-агресора.

"Звідси два питання, де гроші взяв?! Адже лише статутний капітал оцінено у 184 089 760 грн. І взагалі наскільки це по-європейськи, топ чиновнику виробляти такі кульбіти, не відходячи від посади голови митниці?

Всім хто шокований, ось посилання на оф реєстр: https://opendatabot.ua/c/30635473. І тепер вишенька на торті. Примітно, що колишнім власником компанії було АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТРАСВІЛ ЕНТЕРПРАЙЗЕС", Олег Поляков, Росія. Тобто поки Кулеба заявляє, що Зеленський говоритиме з Путіним з позиції сили, його "молода команда" в особі Рябікіна не гидує купувати активи у бізнесменів країни-агресора", - резюмував Молчанов.

Зараз ви читаєте новину «Політолог розповів, що головний митник купив підприємство за сотні мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі