четвер, 12 серпня 2010 17:20

Політику влади назвали політичним шантажем

Політику влади назвали політичним шантажем

Колишній міністр праці і соціальної політики Людмила Денісова не боїться, що генпрокуратура порушить проти неї кримінальну справу.

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Я завжди була поряд із Юлією Володимирівною Тимошенко – і в уряді, і зараз. Тому я не боюсь. Проти мене всі ці репресії були ще в 2000-му році. Так що в мене вже є "щеплення", - зауважила Денісова.

За її словами, влада хоче дискредитувати партію "Батьківщина" в очах виборців, щоб вона не брала участі у місцевих виборах в деяких регіонах України.

Екс-міністр наголосила, що саме тому влаштовуються незаконні перевірки у офісах депутатів, як це сталося у середу в Криму, коли співробітники СБУ увірвались у приймальню "бютівця" Андрія Сенченка.

"Все, що зараз робиться в державі, політику, яку проводиться влада, я розцінюю як політичний шантаж опозиційних структур і всіх міністрів, які працювали в команді Тимошенко", - зазначила Денісова.

Вона також повідомила, що не знає, де зараз знаходиться колишній міністр економіки Богдан Данилишин, проти якого генеральна прокуратура порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Політику влади назвали політичним шантажем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі