неділя, 22 травня 2022 12:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк пояснив, яка зброя потрібна для деблокади Чорного моря

Подоляк пояснив, яка зброя потрібна для деблокади Чорного моря
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україні потрібне важке озброєння для деблокади Чорного моря. Фото: Офіс президента

1,6 млрд людей можуть почати недоїдати через брак харчів.

Сотні мільйонів опиняться за межею бідності через зростання цін. Про це заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді виступив президент Польщі

"The Economist прогнозує наслідки російської агресії та пропонує світу домовитися з Росією та Україною про міжнародні конвої продовольчих вантажів у Чорному морі", - повідомив він.

Подоляк наголошує, що Україна не торгуватиметься з країною, яка взяла в заручники мільйони людей.

"У нас є краща ідея: світ має домовитися про передавання Україні MLRS-систем та іншої необхідної важкої зброї для деблокування Чорного моря. Далі ми все зробимо самі", - підкреслив.

Керівник Офіса президента Андрій Єрмак заявив, що Україні потрібно більше важкого озброєння. Воїни потребують високоточних ракет, дронів, систем протиповітряної та протиракетної оборони й боєприпаси.

Він додав, що Україна досі чекає на американські реактивні системи залпового вогню (MLRS).

Зараз ви читаєте новину «Подоляк пояснив, яка зброя потрібна для деблокади Чорного моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі