неділя, 02 лютого 2014 10:56

"По голосу впізнав Юрія Левченка, він картавить трохи" - міліціонер розповів про катування в підвалі КМДА

"По голосу впізнав Юрія Левченка, він картавить трохи" - міліціонер розповів про катування в підвалі КМДА
МВС стверджує, що в КМДА катують міліціонерів. Фото: tsn.ua

На Євромайдані в Києві ловлять, а потім катують міліціонерів, йдеться у заяві МВС.

Про це повідомляє ТСН.

Правоохоронці розіслали всім ЗМІ інтерв'ю чоловіка, який каже, що його, майора міліції, катували в підвалі КМДА. Згідно з даними МВС, міліціонера в цивільному охорона Майдану затримала тоді, коли він ніс службу. Його на місці почали бити, а вже потім відвели в КМДА, де продовжили знущання.

"Затягли у підвал, відібрали речі, сумку зняли, закрили очі, задавали питання. Потім почали бити и з'ясовувати, співробітник міліції я чи ні. По голосу я впізнав Юрія Левченка – в нього такий говір, він картавить трохи", - розповів міліціонер.

Водночас медики діагностували у правоохоронця закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і забій нирки. Побитий міліціонер вважає, що при знущаннях над ним був присутній комендант Українського дому Юрій Левченко.

Останній, в свою чергу, заперечив свою присутність, наголосивши на тому, що в КМДА востаннє він був 27 січня і взагалі не має жодного стосунку до побиття міліціонера. Також у самому КМДА мітингувальники розказали журналістам, що в приміщенні немає ніяких таємних кімнат, де катують людей. Тому активісти, що знаходяться в КМДА, дуже обурені заявою МВС.

Раніше повідомлялося, що у МВС стверджують, що на Майдані захопили в полон трьох міліціонерів, а один з них отримав ножове поранення.

Зараз ви читаєте новину «"По голосу впізнав Юрія Левченка, він картавить трохи" - міліціонер розповів про катування в підвалі КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі