неділя, 04 березня 2012 17:31

Під консульством Росії в Києві 100-метрова черга
8

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Під консульським відділом посольства Росії в Україні, що у Києві, стоїть 100-метрова черга. Тут розташована єдина в столиці виборча дільниця, де сьогодні обирають президента Російської Федерації.

О 13:30 тут зібралось близько 200 людей.

"Простояли півгодини, доки змогли проголосувати. В середину впускають по десять чоловік. Вроді все швидко, але чекати довго. Голосувала за Путіна, він єдиний достойний кандидат, - розповідає росіянка Ліліана Черенкина. Вона тільки вийшла з приміщення дільниці. В Києві живе з 1994 року. Працює в кондитерській лавці. - Мої батьки живуть в Брянській області. Вони також за Путіна. У вас Янукович сильний лідер, у нас Путін. Так має бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія обирає президента: в Москву звозять війська

Забезпечують порядок серед виборців 10 українських міліціонерів. За їх словами, станом на 14:30 ніяких інцидентів не було.

Напроти посольства припаркований великий автобус з написом "Воронежський аграрний університет імені імператора Петра І". На ньому в консульство приїхали голосувати 48 учасників вокального ансамблю "Чорноземочка" з Воронежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Путіним у його рідному місті знущались тисячі людей

"Їдемо в Угорщину на концерт. Там маємо три виступи. Про вибори знали заздалегіть, тому так і розраховували, що проголосуємо в Києві. Зараз наш керівник домовляється, щоб нас пропустили без черги. Голосуватиму за Путіна", - розповіла учасниця ансамблю Олеся Бровікіна.

Усього в Україні діє 25 виборчих дільниць та пунктів, де можна проголосувати за майбутнього президента Росії. 

Зараз ви читаєте новину «Під консульством Росії в Києві 100-метрова черга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі