пʼятниця, 08 липня 2011 17:45

Пенсійна реформа призведе до революції - опозиція

Пенсійна реформа призведе до революції - опозиція

Прийняттям пенсійної реформи Верховна Рада "оголосила війну власному народу".

Про це заявив голова Соціально-Християнської партії (СХП) Зорян Шкіряк , повідомляє його прес-служба.

"Своїм рішенням Партія регіонів, Литвтин, Тігіпко і їх дармоїди оголосили пенсійний геноцид всьому українському суспільству. Я думаю, що сьогодні цих горе-політиканів можна сміливо назвати ворогами українського народу" - заявив Шкіряк.

Політик вважає, що прийняття пенсійної реформи призведе до революції.

"Тепер це вже не тільки політичне питання, це питання життя і смерті всіх українських громадян, питання їх виживання, - зазначив очільник СХП, - Ми будемо продовжувати мобілізацію прихильників на всій території Україні, представників усіх соціальних груп населення, щоб восени нанести вирішальний удар по владі".

Зорян Шкіряк має намір запропонувати опозиційним силам ініціювати розпуск чинної Верховної Ради.

"Знущання над народом і знищення України як держави повинні припинитися. Янукович не зупиниться не перед чим, він будує Білорусію в Україні", - заявив політик.

Як ми повідомляли, у ніч з 7 на 8 липня Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому урядовий законопроект про пенсійну реформу. За відповідне рішення проголосувало 248 народних депутатів.

Опозиція заявляє, що реформу було прийнято без врахування їх пропозицій та поправок.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійна реформа призведе до революції - опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі