неділя, 04 травня 2014 01:14

Парубій пообіцяв після Слов'янська і Краматорська покінчити з тероризмом в інших містах

Парубій пообіцяв після Слов'янська і Краматорська покінчити з тероризмом в інших містах
Андрій Парубій. Фото: www.radiosvoboda.org

Секретар Ради з питань національної безпеки і оборони (РНБО) Андрій Парубій заявив, що антитерористична операція, після Слов'янська і Краматорська, буде проведена там, де є загроза життю звичайних людей.

Про це Парубій повідомив в ефірі "5 каналу".

Зокрема, секретар РНБО зазначив, що АТО торкнеться усіх міст в Україні, де життя українців перебуває під загрозою.

"Після того, як завершиться операція в Слов'янську і Краматорську, ми будемо проводити також активну фазу операції в інших містах", - наголосив Парубій.

"Там, де екстремісти і терористи ігнорують український закон, ставлять під загрозу життя українських громадян, проводять антизаконну діяльність", — додав він.

Нагадаємо, учора українські силовики звільнили від терористів майже всі важливі об'єкти в Краматорську, під контролем зловмисників залишається лише приміщення міськради.

Як повідомили в департаменті охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації, під час антитерористичної операції в Краматорську від вогнепальних поранень померли шестеро осіб. Ще 15 осіб з вогнепальними пораненнями доставили в лікувально-профілактичні установи міста.

Раніше командувач Національною гвардією Степан Полторак заявив, що Слов'янськ практично очищено від терористів.

Зараз ви читаєте новину «Парубій пообіцяв після Слов'янська і Краматорська покінчити з тероризмом в інших містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі