середа, 13 липня 2011 09:49

Партії регіонів не радять бити фігуру Тимошенко на політичній шахівниці

Партії регіонів не радять бити фігуру Тимошенко на політичній шахівниці

Зняття з політичної шахівниці України фігури Юлії Тимошенко не принесе користі ані українському народу, ані Україні, ані навіть "регіоналам".

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив колишній міністр регіональної політики, заступник голови Народного Руху України (НРУ) Василь Куйбіда.

"Я вважаю, що політичні переслідування є неприйнятні. З'ясовувати свої стосунки зі своїми політичними суперниками краще публічно, дискутуючи над новими сценаріями розвитку держави", - зауважив рухівець.

За його словами, політикам слід доводити, що їхнє бачення розвитку країни є набагато краще і ефективніше, аніж те, що пропонує опонент, лише у дискусії.

"Я не думаю, що бажання перевести ці дискусії, обговорення сценаріїв майбутнього у площину біографії кожного та обливання один одного брудом, чи взагалі усунення з шахівниці окремої політичної фігури, приносить користь нації, державі, зрештою усім політичним гравцям. Адже така поведінка їх не характеризує як сильних політиків, а швидше навпаки", - наголосив Куйбіда.

Нагадаємо, Печерський райсуд міста Києва переніс розгляд кримінальної справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко на 9:00 15 липня.

Зараз ви читаєте новину «Партії регіонів не радять бити фігуру Тимошенко на політичній шахівниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі