пʼятниця, 14 січня 2011 17:59

Партія регіонів обіцяє розправитися з усіма хабарниками

Партія регіонів обіцяє розправитися з усіма хабарниками

Влада веде широкомасштабну боротьбу з корупцією, а опозиція перешкоджає цьому.

З такою заявою виступила Партія регіонів, повідомляє партійна прес-служба.

За словами регіоналів, їхня боротьба спрямована на "припинення казнокрадства, хабарництва, кругової поруки і має кінцевою метою привчити чиновників раціонально використовувати державні кошти, що в кінцевому підсумку буде сприяти підвищенню добробуту кожного українського громадянина".

Партійці підкреслили, що у результаті бюджетної ревізії були порушені сотні кримінальних справ проти корупціонерів, які займали посади на різних рівнях державної влади.

У той же час, політики запевнили, що боротьба з корупцією триває "без оглядки на партійну приналежність корупціонера, злодія чи хабарника".

"Серед громадян, стосовно яких порушено кримінальні справи, безліч осіб, які ще вчора уособлювали владу, а сьогодні називають себе опозиціонерами. Інші втікачі-чиновники, які ніколи політичною діяльністю не займалися, намагаються представити себе політичними біженцями, що викликає подив", - додали в Партії регіонів.

Там висловили упевненість, що всі спроби колишніх або діючих посадових осіб перешкодити системній боротьбі з корупцією потерплять невдачу.

"Ми змусимо чиновників дбайливо ставитися до грошей платників податків. Кожен злодійкуватий представник влади буде відповідати за всією суворістю Закону. Злодіїв і казнокрадів не врятують ні статус, ні мандати, ні партквитки, ні високі посади, ні прихильність з боку деяких іноземних держав", - пообіцяли регіонали.

Вони підтримали правоохоронні органи "в їх прагненні раз і назавжди зламати корупційні схеми, припинити розкрадання бюджетних коштів".

"Ми закликаємо правоохоронців ретельно розібратися з кожним випадком корупції, покарати винних, прийняти превентивні заходи проти розкрадань і казнокрадства. І назавжди закарбувати у свідомість найнятих народом чиновників думку про те, що за кожну витрачену копійку платників податків необхідно нести відповідальність", - підсумували регіонали.

Нагадаємо, у Партії регіонів вважають, що надання політичного притулку Богдану Данилишину свідчить про корупційні зв'язки уряду Тимошенко та європейських чиновників. Про це на брифінгу заявив народний депутат Вадим Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів обіцяє розправитися з усіма хабарниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі