четвер, 05 жовтня 2017 11:49

"Особливе самоврядування" на Донбасі: комітет пропонує повернути закон Порошенкові

"Особливе самоврядування" на Донбасі: комітет пропонує повернути закон Порошенкові
Засідання комітету нацбезпеки та оборони. Фото: glavcom.ua

Комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки та оборони рекомендуватиме парламенту направити президентові Петру Порошенку на доопрацювання законопроект про продовження на рік особливого порядку місцевого самоврядування в ОРДЛО.

Пропозицію підтримала більшість членів комітету.

"Є варіант, депутати на ньому наполягають - відправити президенту законопроект на доопрацювання... Хто за те, щоб рекомендувати Верховній Раді відправити законопроект на доопрацювання автору?" - оголосив голова комітету Сергій Пашинський перед голосуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливий порядок, українська армія має право на силу - остаточний текст закону про Донбас

4 жовтня президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про реінтеграцію Донбасу. Він визначений як невідкладний і вже переданий на розгляд керівництву ВР.

Другим законопроектом глава держави пропонує парламенту продовжити на рік особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «"Особливе самоврядування" на Донбасі: комітет пропонує повернути закон Порошенкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі