вівторок, 21 січня 2014 19:05

Опозиція просить підприємців закупити для "майданівців" захисні окуляри і респіраторні маски

Опозиція просить підприємців закупити для "майданівців" захисні окуляри і респіраторні маски
Фото: tyzhden.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Парубій закликав підприємців допомогти людям на барикадах, придбавши для них захисні будівельні окуляри і респіраторні маски.

Із таким зверненням Парубій виступив біля барикади на вулиці Грушевського у Києві.

Він також розповів про нічне полювання на "тітушків" і закликав силовиків переходити на бік мітингувальників.

"Зараз ведуться переговори із середньою ланкою офіцерів внутрішніх сил. Вони готові відвести своїх бійців від барикад", - наголосив опозиціонер.

Водночас позафракційний народний депутат Олег Ляшко закликав мітингувальників на Грушевського не пошкодити пам'ятник покійному тренеру футбольного клубу "Динамо" Валерію Лобановському.

"Ми накриємо його брезентом. Давайте, коли ми будемо захищати наші позиції, робити усе можливе, щоб не постраждав монумент цій видатній людині. Він нам за це на небі буде дуже вдячний", - заявив Ляшко.

Також він звернувся до силовиків.

"Згадайте, що ви люди. Не стріляйте! У вас є батьки і діти. Переходьте на бік народу поки не пізно", - наголосив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція просить підприємців закупити для "майданівців" захисні окуляри і респіраторні маски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

146

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі