четвер, 10 серпня 2006 10:19

Омельченко: Черновецький зробив у Києві переворот

 

Екс-мера Києва Олександра Омельченка, який в Криму відзначив свій 68-й день народження, першими привітали прем"єр-міністр Віктор Янукович, лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук та лідер КПУ Петро Симоненко.

- Янукович зателефонував близько 10 ранку, - сказав Омельченко в інтерв"ю "Главреду".

За його словами, прем"єр, побажав йому міцного здоров"я і швидкого повернення до активної політичної діяльності.

- А взагалі, дуже приємно, що одним з перших привітав мене Володимир Павлович Горбулін. Що мій старий приятель Іван Плющ зателефонував зранку. З Леонідом Даниловичем Кучмою ми, як завжди, з ранку обмінялися привітаннями? Привітали мене і новий віце-прем"єр Клюєв, і міністр Тарасюк, і Юра, ну, міністр МВС? І дуже багато народних депутатів, - розповів Омельченко.

Він також спростував чутки про те, що готує переворот у Києві.

- Я готую переворот у Києві?! Так Черновецький сам усе для цього підготував! Навіть не так. Він уже зробив переворот!, - заявив Омельченко в інтерв"ю.

- Адже, погодьтеся, хіба це не переворот – ціни на хліб на третину зросли?! А це не переворот – удвічі, я читав у пресі про розпорядження Черновецького, підвищуються тарифи на воду?! А не переворот те, що коїться з енергохолдингом, коли "Київенерго" хочуть відокремити від міста?! А банк "Хрещатик" - з ним що відбувається?, - запитав колишній мер.

Він зазначив, що уважно стежить за тим, що відбувається в столиці, і сподівається, що з приходом до влади Януковича життя киян зміниться на краще.

- У мене є великі надії, що киян все-таки чекають великі зміни. І зміни на краще, - сказав Омельченко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко: Черновецький зробив у Києві переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі