середа, 28 липня 2021 19:48

Одразу за чоловіком: кабмін погодив звільнення дружини Хомчака

Одразу за чоловіком: кабмін погодив звільнення дружини Хомчака
2020 року президент Володимир Зеленський представив Анну Коваленко як нову керівницю Чернігівської ОДА. Фото: Офіс президента

Кабінет міністрів погодив звільнення Анни Коваленко з посади голови Чернігівської ОДА. На цю посаду погодили В'ячеслава Чауса. Таке рішення підтримали на засідання уряду, пише "Українська правда".

Коваленко - дружина колишнього головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака. Вона є головою всеукраїнської громадською організації "39 жіноча сотня Самооборони Майдану" і координаторкою ГО "Антикорупційний рух України". Була нардепкою від "Слуги народу". Склала повноваження, щоб стати заступницею голови Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові райони – спільні проблеми для Криму і Чернігівщини. Експерт оцінив результати річного поділу країни

Чаус розповів, що народився і виріс у Чернігові. Він зазначив, що останні 6 років працював в компанії "Укргазвидобування". Нині заступник гендиректора із земельних та соціальних питань у компанії. Відповідно до електронної декларації за минулий рік отримав понад 11 млн грн зарплатні. У Чернігові має квартиру площею 72 квадратні метри, садовий будинок та земельну ділянку у селі Клочків. Також володіє автівками Volkswagen Touran 2013 року випуску та KIA Sorento 2017 року.

На посаду голови облдержадміністрації президент Володимир Зеленський має призначати після погодження з кабміном.

15 жовтня 2020 року президент Володимир Зеленський представив Анну Коваленко як нову керівницю Чернігівської ОДА.

27 липня цього року стало відомо, що головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак йде з посади. На його місце прийде Валерій Залужний, командувач оперативного командування "Північ".

Зараз ви читаєте новину «Одразу за чоловіком: кабмін погодив звільнення дружини Хомчака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі