середа, 26 березня 2014 21:58

Одним з варіантів виведення військових з Криму є причеплення вагонів до поїздів із Сімферополя - Тимчук

Одним з варіантів виведення військових з Криму є причеплення вагонів до поїздів із Сімферополя - Тимчук
Фото: volynnews.com

Одним з варіантів виведення військових з Криму є причеплення вагонів до поїздів з Сімферополя

Керівник Центру військово-політичних досліджень сповідомив, що Міноборони відпрацьовує різні варіанти подальшого виведення з Криму українських військовослужбовців та членів їх сімей.

"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", після звільнення цієї ночі українських офіцерів, раніше викрадених окупантами в Криму, вони будуть вивезені в Генічеськ, звідки після відпочинку вирушать до Києва. Тим часом, Міноборони відпрацьовує різні варіанти подальшого виведення з Криму наших військовослужбовців та членів їх сімей. Один з варіантів зараз обговорюється з "Укрзалізницею". Він полягає в тому, щоб до складів, що йде з Сімферополя, причіплювати додаткові вагони для вивезення сімей військовослужбовців. Попередньо є згода забезпечити їх безкоштовний проїзд на материк. У Києві на базі однієї з військових частин створено приймальний пункт для військовослужбовців, що прибувають з Криму", - повідомив Тимчук.

За його словами, згідно попередніх планів, екіпажі кораблів будуть вивозитися ближче до кінця тижня.

"Командири кораблів запевняють, що їхні підлеглі забезпечені всім необхідним. Присутність екіпажів кораблів в Криму поки що необхідно на випадок згоди російського командування повернути раніше захоплені кораблі (зараз ведуться переговори для початку повернути кораблі, побудовані в незалежній Україні - корвети "Луцьк" і " Тернопіль", побудовані на Київському суднобудівному заводі "Ленінська кузня")", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, у КМДА повідомляють, що в Києві розгорнуть і працює координаційний центр з вирішення питань, пов'язаних з розміщенням та життєзабезпеченням жителів Автономної Республіки Крим, які прибувають до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Одним з варіантів виведення військових з Криму є причеплення вагонів до поїздів із Сімферополя - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі