неділя, 01 червня 2014 01:05

Обама може зустрітися з представниками кримських татар - Білий дім

Обама може зустрітися з представниками кримських татар - Білий дім
Фото: fakty.ictv.ua

В ході свого візиту в Європу Барак Обама може зустрітися з представниками кримських татар.

Про це на брифінгу заявив радник президента Бен Родс, передає Крым.Реалии.

За словами Родса, зустріч буде проведена, щоб продемонструвати солідарність американського лідера з кримськотатарським народом і підкреслити неприйняття "анексії Криму Росією". Про це повідомляє в своєму мікроблозі в Twitter кореспондент New York Times в Білому домі Пітер Беккер. Про те, що Обама зустрінеться з представниками кримських татар, також повідомляє європейське бюро Радіо "Свобода".

Про те, з ким саме з представників кримськотатарського народу має намір зустрітися Обама, Він не повідомив. За словами Родса, представники кримських татар запрошені до Варшави на 25-річний ювілей виборів в польський парламент, на яких високий відсоток голосів отримала перебувала на той час в опозиції "Солідарність".

За словами Бена Родса, які передає Reuters, в ході європейського турне Обами не планується зустріч президента США з російським лідером Володимиром Путіним. Тим не менш, Білий дім не виключає, що спілкування між двома президентами відбудеться. Нагадаємо, що Обама і Путін 6 червня візьмуть участь у святкуванні 70-річчя висадки союзних військ у Нормандії.

Зараз ви читаєте новину «Обама може зустрітися з представниками кримських татар - Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі