субота, 13 лютого 2021 22:55

ОАЕ є одним з ключових партнерів України – Зеленський

ОАЕ є одним з ключових партнерів України – Зеленський
Він зазначив, що країни поступово рухаються "до розширення горизонтів наших відносин завдяки постановці на порядок денний все більш амбітних проектів". Фото: ОП

Двосторонні відносини між Україною і ОАЕ характеризуються як досить динамічні, і мають стабільну тенденцію до стрімкого розвитку. Ця країна - один з ключових партнерів Києва на Близькому Сході.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю інформаційному агентству ВАМ (Emirates News Agency WAM), повідомляє пресслужба глави держави.
"ОАЕ - один з ключових партнерів України на Близькому Сході, і наша країна приділяє особливу увагу розвитку відносин з Еміратами. Максимальне поглиблення і розширення двосторонніх відносин з ОАЕ є пріоритетом нашої зовнішньої політики", - зауважив Зеленський.

Він зазначив, що країни поступово рухаються "до розширення горизонтів наших відносин завдяки постановці на порядок денний все більш амбітних проектів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все під контролем: у Зеленського відреагували на рішення МВФ про транш

"Уже зараз я можу охарактеризувати відносини між Україною і ОАЕ як досить динамічні, і мають стабільну тенденцію до стрімкого розвитку. Свідченням цього є економічні показники, зокрема двостороннього товарообігу, стан договірно-правової бази (понад 30 двосторонніх угод і меморандумів про співпрацю), культурно-гуманітарне співробітництво", - додав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою прибув до Об'єднаних Арабських Еміратів. В ОАЕ вони перебуватимуть з офіційним візитом 14-15 лютого.

Зараз ви читаєте новину «ОАЕ є одним з ключових партнерів України – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі