середа, 17 жовтня 2007 15:57

НУНС дістануться посади 2 віце-прем"єрів і 10 міністрів

НУНС дістануться посади 2 віце-прем"єрів і 10 міністрів
Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" претендує на посаді 2 віце-прем"єр-міністрів і голів 10 міністерств у Кабінеті Міністрів у разі створення коаліції із блоком Юлії Тимошенко.

Про це сказано в коаліційній угоді між БЮТ і НУНС.

НУНС розраховує одержати в уряді посаду віце-прем"єра й віце-прем"єра з гуманітарних питань.

Крім того, НУНС претендує, щоб його представники очолили міністерства регіонального розвитку, будівництва й архітектури, внутрішніх справ, закордонних справ, культури й туризму, з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, оборони, освіти й науки, охорони здоров"я, у справах сім"ї, молоді й спорту, юстиції.

Також НУНС розраховує на Антимонопольний комітет, Державний комітет телебачення й радіомовлення, Головне управління державної служби, Державну службу експортного контролю, Національну комісію регулювання зв"язку.

БЮТ і НУНС домовилися створити коаліцію в парламенті 6-го скликання, при цьому право висунути кандидатуру на посаду спікера одержав НУНС.

Раніше НУНС висунув кандидатуру лідера партії "Народний Союз Наша Україна" В"ячеслава Кириленка на посаду голови Верховної Ради, пишуть Українські новини.

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «НУНС дістануться посади 2 віце-прем"єрів і 10 міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі