середа, 17 жовтня 2007 15:36

На що претендує БЮТ

На що претендує БЮТ
Блок Юлії Тимошенко претендує на посади першого віце-прем"єр-міністра, віце-прем"єра й 9 міністрів у Кабінеті Міністрів у коаліції із блоком "Наша Україна - Народна Самооборона".

Про це сказано в коаліційній угоді БЮТ і НУНС.

Зокрема, БЮТ претендує на те, щоб його представники очолили міністерства аграрної політики, охорони навколишнього середовища, економіки, палива й енергетики, вугільної промисловості, праці й соціальної політики, промислової політики, транспорту й зв"язку, фінансів.

Крім того, БЮТ претендує на Державний комітет статистики, Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг, Державну комісію з цінних паперів і фондового ринку, Національну комісію регулювання електроенергетики й Фонд державного майна.

Експерти вважають Юлію Тимошенко найбільш імовірною кандидатурою на посаду прем"єр-міністра від коаліції Блоку Юлії Тимошенко й Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

Відповідно до коаліційної угоди, БЮТ одержує право висунути кандидатуру на посаду прем"єр-міністра як силу, яка одержала велику кількість голосів виборців на парламентських виборах, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «На що претендує БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі