пʼятниця, 22 червня 2012 09:34

НУ: Треба створити новий КОД, який боротиметься з диктатурами і Януковича, і Яценюка

НУ: Треба створити новий КОД, який боротиметься з диктатурами і Януковича, і Яценюка
Сергій Бондарчук: Вони забули, що всі вийшли із "Нашої України". Фото: www.razom.org.ua

"Комітету опору диктатурі" вже не існує, він трансформувався в так звану об'єднану опозицію.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав глава виконкому партії "Наша Україна" Сергій Бондарчук.

Він розповів, що "Нашу Україна" виключили з КОДу з незрозумілих причин і представникам партії навіть про це не сказали.

"Вони повважали, що краще знайти якоюсь незрозумілу причину і виключити цілу партію, яка ідеологічно є базовою партією спочатку, з якої вийшли всі ці люди. Вони просто забули про це ", - зазначив він.

Коментуючи виключення НУ, політик розповів: "Мене лякає те, як це сталося стосовно "Нашої Україна". Про те, що нас виключили з КОДу я дізнався зі ЗМІ. Мене не запросили на засідання, я не знав, де це відбувалося, я не знав, хто був учасників цього засідання, і не знав, які претензії були виставлені. Взагалі то я мав право захищати якусь свою позицію. Я цього не отримав. Для мене це досить сильний сигнал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настає момент істини, коли політики мають визначитися, з чим іти до людей - Гриценко

Бондарчук додав: "Об'єднана опозиція взяла лозунг: "хто не з нами, той з Януковичем". Для мене це взагалі дикість. Тому що для мене світ не чорно-білий"

Політик також висловив упевненість, що з часом з'явитися новий комітет, який буде боротися з будь-якою диктатурою.

Бондарчук додав: "Я переконаний, що з'явитися новий комітет. Я переконаний, що правильно було б, щоб він був на базі громадських організацій, моральних авторитетів. Цей комітет і повинен протистояти будь-якій диктатури, будь-яких політичних сил".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко таки пішов в опозицію

"Я вважаю, що "Комітет опору диктатурі" повинен бути постійно діючим комітетом. Він повинен опиратися будь-якій диктатурі: чи то диктатура Януковича, чи то диктатура Яценюка, або якогось нового нового лідера, або божка. Поки не закріпляться в нашій країні європейські цінності", - зазначив він.

Політик також запевнив, що "Комітету опору диктатурі" вже не існує.

"У нас вже є новий бренд - об'єднана опозиція. Як виявилося, що цей комітет і потрібен був, щоб трансформуватися в таку нову політичну силу", - підкреслив голова виконкому партії "Наша України".

Зараз ви читаєте новину «НУ: Треба створити новий КОД, який боротиметься з диктатурами і Януковича, і Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі