субота, 02 лютого 2013 12:04

Новими "абсурдними справами" Тимошенко влада налаштовує світ проти себе - Турчинов

Новими  "абсурдними справами" Тимошенко влада налаштовує світ проти себе - Турчинов
Олександр Турчинов Фото: batkirovograd.org

Влада не розуміє, що нові абсурдні обвинувачення проти Юлії Тимошенко лише загострюють проти них позицію усього цивілізованого світу. Про це в інтерв'ю LB.ua сказав народний депутат, голова політради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов.

За його словами, опозиція чекає на рішення Європейського суду з прав людини, тому що влада публічно декілька разів декларувала, що готова виконати будь-яке рішення.

"В будь-якому разі, це буде важливим індикатором. І це – який-неякий але шанс врятувати Юлю і Юру... Тому що демонстративне невиконання вердикту Європейського суду – механізм запуску санкцій ЄС і США, про які йдеться вже давно", - зазначив політик.

На думку Турчинова, саме тому влада і намагається притягнути Тимошенко до нових "абсурдних справ".

"Їх поспішність – це їх підготовка до рішення Європейського суду. Для того, щоб мати підстави, які вони вважатимуть "обґрунтованими" – не випускати Тимошенко на волю. З тієї причини, що вона в них фігурує в іншій кримінальній справі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Новими "абсурдними справами" Тимошенко влада налаштовує світ проти себе - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі