субота, 24 листопада 2012 02:24

Нова Рада вже не буде філією Адміністрації президента - "свободівець"

Нова Рада вже не буде філією Адміністрації президента  - "свободівець"
Ігор Мірошниченко. Фото: time-football.com

Нова Верховна Рада вже не буде, на відміну від попередньої, в ручному режимі керуватися з Банкової.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав "свободівець" Ігор Мірошниченко.

"Ми не є націонал-демократами. Ми - українські націоналісти. І це треба запам'ятати. І саме тому сьогодні комуно-олігархічний режим боїться націоналістів бо розумію, що тільки у спільному такому об'єднанні вони можуть захищатися. І саме тому сьогодні "Свобода" прийшла в парламент", - наголосив він.

Мірошниченко висловив переконання, що парламент 7-го скликання буде зовсім інакшим і якісніше значно кращим.

"Саме тому парламент 7-го скликання буде абсолютно іншим, на відміну від парламенту 6 скликання. Він однозначно не буде в ручному режимі керований з Банкової, він не буде філією Адміністрації президента України", - підкреслив він.

"Свободівець" додав: "Не зважаючи на те, чи будемо ми в більшості, чи опозиційні сили опиняться в меншості, дуже приємно констатувати, що "Свобода", "Батьківщина" і так само УДАР є сьогодні в жорсткій опозиції до комуно-олігархічного режиму. І ми навіть в меншості будемо боротися з цим режимом,  у першу чергу, парламентським методом".

Зараз ви читаєте новину «Нова Рада вже не буде філією Адміністрації президента - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі