середа, 17 квітня 2013 17:48

"Некоректно говорити, що ми боїмося виборів у Києві" - Шуфрич

"Некоректно говорити, що ми боїмося виборів у Києві" - Шуфрич
За словами нардепа, ПР проголосує за призначення столичних виборів, коли КС ухвалить відповідне рішення. Фото: livestory.com.ua

Партія регіонів хоче проведення київських виборів, але у законний спосіб.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Нестор Шуфрич.

"Нещодавно я бачив результати соціологічного дослідження, де представник Партії регіонів - Олександр Попов має близько 20 відсотків підтримки киян. Ще рік тому ця ж соціологічна компанія давала лише дев'ять. Тому некоректно говорити, що ми боїмося виборів у Києві", - зауважив він.

За словами нардепа, коли Конституційний Суд ухвалить рішення, Партія регіонів проголосує за призначення столичних виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" роблять усе, аби в Києві не було місцевого самоврядування - Ковальчук

Говорячи про те, коли можна очікувати на це рішення, Шуфрич пояснив, що це питання "днів чи тижнів - не більше".

"Після того наша міська організація визначить кандидата в мери. Будуть проведені консультації з керівництвом фракції, і кандидат буде озвучений. Але сьогодні питання полягає у тому, що мер має бути легітимним і обиратися в законні строки", - зазначив "регіонал".

Коментуючи заяву свого однопартійця Сергія Горохова про те, що мешканців Києва не цікавить, хто буде мером, аби тільки виплачували зарплати та пенсії, політик наголосив: "Для киян важливо, аби був забезпечений необхідний соціальний пакет. Але вони не можуть не цікавитися й іншими питаннями - такими, як чистота вулиць, освітлення, оперативне реагування у разі природних катаклізмів та просто краса міста".

Зараз ви читаєте новину «"Некоректно говорити, що ми боїмося виборів у Києві" - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі