середа, 17 квітня 2013 14:18

Комуністи запевняють, що давно вирішили голосувати за вибори мера Києва

Комуністи запевняють, що давно вирішили голосувати за вибори мера Києва
Петро Симоненко. Фото: express.te.ua

Лідер Компартії України Петро Симоненко пояснив, чому він та його однопартійці не були присутні вчора під час голосування з приводу виборів у Києві. За його словами спрацював "людський фактор", оскільки вони проводжали в останню путь однопартійця Станіслава Гуренка.

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві. Він звернувся до колег та журналістів з проханням не спекулювати на цій темі:

"Учора ми проводжали його в останню путь . І так співпало у часі. Наша політична позиція і рішення фракції, яке ми у вівторок зранку визначили — а саме голосувати за вибори в місті Києві - це однозначно, але сталося так за нашими православними традиціями: в обідній час ми прощаємося з людьми і проводжаємо у останню путь."

"В цей час представники фракції були на Байковому кладовищі і склалася така природна ситуація, людський фактор. А тепер виходить так, що ми, комуністи, наче б то не голосували", — наголосив Симоненко.

Лідер фракції зауважив, що вчора у Раді проголосувало 200 нардепів і, навіть якби комуністи були в сесійній залі, це все одно не змінило б ситуації.

"А якщо б наших було вчора 10, то маємо 210 , а де ж решта? Якби це була наша проблема, то мали б підстави про це говорити."

Окрім того, Симоненко запевнив, що його фракція підтримує повністю це питання, тому вони б усе одно голосували за проведення виборів.

 

Зараз ви читаєте новину «Комуністи запевняють, що давно вирішили голосувати за вибори мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі