середа, 17 квітня 2013 13:35

Яворівський вніс до Ради дві нові постанови щодо виборів у Києві

Яворівський вніс до Ради дві нові постанови щодо виборів у Києві
Яворівський: "Опозиція голосуватиме за законопроект щодо об'єднання посад мера та голови КМДА". Фото: osvita.mediasapiens.ua

Народний депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський сьогодні вніс до парламенту дві нові постанови щодо виборів у Києві.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

За словами депутата, одна постанова про дострокові вибори мера столиці, інша - Київради.

"Я був у юридичному відділі, сперечався з ними, бо вони кажуть, що це повторення того, що було вчора. Але це зовсім різні документи. Вони опираються, тому мої постанови поки не зареєстрували, але я на цьому буду наполягати", - зауважив Яворівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція ще вирішуватиме, що робити із виборами у Києві

"Регіони" ведуть різні розмови з приводу можливого голосування. Нібито постанову про призначення виборів мера Києва вони готові підтримати, а от Київради - бояться. Бо вона ухвалює рішення по землі та приватизації. Побачимо, як вони будуть слухатися", - додав він.

Політик також пообіцяв, що опозиція голосуватиме за законопроект щодо об'єднання посад мера та голови КМДА.

"А от Партії регіонів це невигідно, бо в такому разі голова міста не буде підконтрольний президенту та Партії регіонів, адже сьогодні Попов відповідає не перед мільйонами киян, а перед десятком людей: Януковичем, Льовочкіним, Акімовою та іншими", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський вніс до Ради дві нові постанови щодо виборів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі